úterý 2. dubna 2019

Recenze: Fotokniha od SAAL DIGITAL aneb fotokniha taky kniha

Že Adámkovi budu dokumentovat každý rok jeho života prostřednictvím fotoknih jsem věděla už od jeho narození. Teď už mu budou roky skoro dva, a tak bylo načase se na tvorbu té první vrhnout. No a když na mě na Facebooku blikla promoakce od společnosti SAAL DIGITAL, nebylo o čem přemýšlet. Moc díky za možnost otestovat jejich služby. A jak jsem spokojená? 


Celý proces tvorby je neskutečně snadný a zvládne jej opravdu každý. Stačí jen na stránkách vybrat požadovaný produkt (v tomto případě fotokniha) a následně stáhnout program Saal designer na zadání a úpravu samotných fotografií. 

Ten samotný je přehledný a krok po kroku vás navádí k vytvoření knihy, která bude odpovídat přesně vašim představám. 

Na výběr máte z několika množství formátů, vazeb, obalů ... Chcete lesk či mat? Stačí kliknout a je hotovo. Ta nejzábavnější část přichází při výběru a vkládání fotografií. Program nabízí možnost výběru již hotových šablon, kdy pouze zadáte fotografie do připravených ,,chlívečků" nebo si můžete vyhrát a vytvořit si vlastní. Náš Adámek je mašinkový typ, tudíž bylo jasné, že zvítězí kliparty s vláčky. Ale vybírat můžete z mnoha kategorií, ať už se jedná o téma Vánoc, jídla, hudby či zvířat ... Vaší fantazii se zde skutečně meze nekladou. 

Samotná kvalita knihy mě velmi mile překvapila a s klidným svědomím ji mohu doporučit nejen svým kamarádům a známým. Dorazila v poměrně brzkém termínu a bez jediného škrábnutí díky kvalitnímu zabalení (které se už taky jen tak nevidí). Fotografie jsou vytištěny na skutečně odolném papíru (rohy se určitě jen tak nezohýbají). 

Za pár měsíců budou Adámkovi dva a já se těším na tvorbu další knihy kde jinde než právě u Saal digital. Cenově tato společnost sice není z nejlevnějších, ale vzhledem k výbornému zpracování vyšší cenu respektuji.





Žádné komentáře:

Okomentovat